Museet har gratis adgang for bergensstudenter i januar og februar 2018

BERGENS SJØFARTSMUSEUM ligger like ved HF-biblioteket på Nygårdshøyden, i Bergens flotteste museumsbygg. Her kan du fordype deg i Bergens og Norges sjøfartshistorie gjennom utstillinger eller i vårt fagbibliotek, sitte i ro og fred på «dekk» og lese en bok, nyte utsikten eller surfe på nett eller få med deg et av våre spennende foredrag. Museet er koplet til UiBs datanett. I vår lille kafé kjøper du varm drikke og snacks, eller nyter medbragt.

I januar og februar 2018 tilbyr vi gratis adgang for studenter i Bergen. Ellers i året betaler studenter 50,- eller går gratis hver torsdag. Biblioteket har gratis adgang uansett.

Her skjer alltid noe; foredrag, fagdager, familiearrangement, osv. I folderen ses et utvalg av vårens aktivitet.

Spørsmål om våre tjenester for studenter? Kontakt konservator Bård Gram Økland på 55 54 96 06, stikk innom biblioteket eller send mail Bard.Okland@sjofartsmuseum.no

Her kan du lese mer om studenttilbudet: Studentinfo Bergens Sjøfartsmuseum vår 2018b